TOF(T) Nieuws (Box 1) / TOFT news (Box 1)

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat. Helaas ik ben imiddels behoorlijk ziek. Vandaar dat ik even een opbeurend berichtje wilde delen in al deze gekkigheid.

@Eds_imaginists.

In december heb ik meegedaan aan een ontwerpwedstrijd via TOFT. Ze hebben een boek geschreven dat het heel makkelijk maakt om je eigen monster te ontwerpen. Zelf ben ik echt helemaal gek van dit boek! Niet gek natuurlijk dat ik me vorig jaar meteen inschreef toen ik hoorde dat ze een “wol-abonnement” hadden, waarin je elk kwartaal een doosje wol opgestuurd kreeg met daarbij een nieuw patroon.

Advertenties

Eerste Box.

In december kwam de eerste box. Een extra uitdaging was de ontwerpwedstrijd die hierbij hoort. Je ontwerpt je eigen monster, gebaseerd op de wol die je krijgt, en de winnaar krijgt een prijs. En als je helemaal mazzel hebt, maken ze ook nog een kit van je patroon.

Twee weken geleden.

Na de sluiting van de wedstrijd kreeg ik een persoonlijk berichtje via instagram. Ik was een van de winnaars! Ik voelde me zo overdonderd! Ik zag andere monsters voorbijkomen en verwachtte niet echt dat ik een kans zou maken, omdat de stijl van mijn monster juist heel erg afwijkt van de stijl van TOFT zelf. Ze waren vooral onder de indruk van de inspiratie, het concept en uiteindelijke vormgeving van mijn ontwerp. Ik ging dansend door de woonkamer en probeerde nog even snel mijn moeder te bellen, maar het was al laat. Mijn prijs zou in de box volgende box zitten. En toen moest ik wachten….

Advertenties

De nieuwe box en mijn Prijs!

Dus ik ben 5e geworden en heb een zilveren “beker” gewonnen en een handtekening. Volgende keer ga ik voor die gouden beker! En ze gaan een keer een pakket maken van mijn ontwerp, ik weet het zeker!

Hieronder een foto van mijn nieuwe box. Helemaal mijn kleuren! (en ik heb ook al een leuk ontwerp in gedachte!)

Join the club.

Op het moment van schrijven is de club van dit jaar al uitverkocht, maar in september zal er een nieuwe online komen. Wellicht kan je tegen die tijd ook onderdeel worden van de Eds Imaginist Club.

Dit is overigens geen gesponsored stuk, dit is puur mijn enthousiasme voor TOFT.

Advertenties

I hope every single one of you is okay. I feel fairly sick by now. Here’s just a tiny happy note in all these crazy times. I wrote this a few days ago.

@Eds_imaginists.

I entered a competition in December via Toft. They wrote that helps you design your own crochet monster. I am crazy about this book. Last year they came up with a Yarn-Subscription. you get send a box of yarn and a new pattern every 4 months.

Advertenties

First Installment

In December I got my first installment, Every Installment has an extra challenge. You can design your own monster instead of making the one in the pattern. You can only use the yarn in the box. The winner gets a prize and if you are really lucky they make a kit of your design!

Two weeks ago.

After Closing the competition I got a personal message on Instagram. I was picked as one of the winners! I felt so overwhelmed. All the other monsters were so cool that I thought I didn’t made a chance. She wrote to me “I loved the inspiration,concept and resulting shape of your design. ” I went dancing in the living room and called my mom, but it was late so she didn’t answer. My price is in the box so I had to wait.

Advertenties

The new Box and my Price!

So I became 5th I think. And it might not seem like much but I am happy with my price. I got a pach and an autograph! Next time I am going for that golden patch!

This installment is made for me, totally my colours!

Join the club.

No I am not going to tell you to join my Crochineer Club. You already did that ofcourse! And while I am writing this the Eds Imaginist club for this year is already full but stay tuned and maybe next year we are competing for the first spot!

This article is not sponsored by TOFT in any way. It is pure my enthusiasm

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: